Izrada Web Sajta (Cena)

  • Home / Izrada web-sajta

Izrada web-sajtova i internet prodavnica

Web sajt je odavno nešto što svaka kompanija mora imati. Web sajt je takoreći vaša lična karta. Bilo da tek počinjete biznis ili već postojite sajt je prvo što kupac vidi na internetu.

Ako imate prodavnicu onda ne moramo da vam pričamo o tome koliko se povećao promet u internet prodavnicama. Mnogi brendovi čak zatvaraju fizičke lokacije jer im internet prodaja toliko dobro ide da više zarade tako nego plaćajući lokal, radnice, račune itd.

Zato je jako važno da vaša internet prezentacija bude na vrhunskom nivou. Zato što danas imate par sekundi da zadržite ili izgubite kupca.

Ako posetilac sajta pronađe sve što mu je trebalo, ako ste mu dali dovoljno informacija na vašem web sajtu o proizvodu ili usluzi koju nudite, vrlo verovatno će napraviti sledeći korak i pozvati vas. Ako je vaš sajt prazan ili prenatrpan, spor, bez konretnih informacija, vaš potencionalni kupac će otići i više se neće vratiti.

AdNea je tu da vam pomogne da vaši posetioci pronađu sve što im treba na vašem sajtu i da vrlo brzo postanu vaši kupci / klienti.

Ovo je samo delić našeg web-sajt portfolia

ŽELITE DA ZAPOČNEMO SARADNJU?


KONTAKTIRAJTE NAS