ADNEA

Ostale usluge

Napisati kvalitetan tekst za sajt, katalog ili blog nije tako jednostavno kao što većina misli. Zato danas postoje kopirajteri (copywriter) i kontentrajteri (content writer) koji su tu da priskoče u pomoć.

Ako vam je potrebna pomoć oko pisanja kvalitetnog sadržaja za internet ili ofline prezentacije, naše kolege pisci su uvek spremni za akciju, dovoljno je samo da nas pozovete ili nam pišite oko čega tačno vam je pomoć potrebna.

Jezici na kojima pišemo: srpski, engleski, grčki, nemački, mađarski, italijanski

 

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

Istraživanje tržišta je ozbiljan izveštaj koji će vam reći sve o trendovima na tržištu, u sektoru, u vašem gradu, sve što treba da znate o konkureciji, cenama, trendovima, kupcima, opasnostima i mogućnostima.

Kada imate sve ove informacije, put za kuda i kako do uspeha će se sam pokazati.

Biće nam čast da budemo vaš putokaz.

FOTOGRAF

Nije svejedno kakve fotografije stavljate na svoje društvene mreže, naročito ako imate svoje proizvode ili usluge koji su drugačiji i koji treba da privuku korisnike / kupce svojom estetikom.

Fotografi su tu da od vaših proizvoda / prostora naprave čaroliju da im ni jedan kupac ne odoli.

Treba vam fotograf?

Pozovite nas da dogovorimo koji vam termin najviše odgovara.

 

VIDEO PRODUKCIJA

Video format polako preuzima primat kao format koji korisnici najlakše konzumiraju.

Ako vam je potreban promo-video, korporativni video ili pomoć oko kreiranja video sadržaja namenjenog za promociju putem društvenih mreža, pozovite nas ili nam pišite sa vašom idejom.