Izrada Web Sajtova

Transformišite vaše online prisustvo izradom profesionalnog web sajta prilagođenog vašim jedinstvenim poslovnim ciljevima.

Verujemo da je web sajt vaš digitalni izlog – prilika da se prikažete u najboljem svetlu i da se smisleno povežete sa svojom publikom.

Pretvorite Vaše Ideje u Stvarnost

Uz naš tim eksperata u oblasti izrade web sajtova, vaše ideje će se transformisati u stvarnost i sve one će zasijati na vašem digitalnom nebu. Rešeni da kupce povežemo sa brendom, ne odustajemo od ideja koje su van standarda. Naši dizajni ne viđaju se svakodnevno, i baš zato, daju neuporedive rezultate u konverzijama. Preneli smo svetski nivo na domaće tržište i ustrajali smo u tome da kreativnost ostane na čelu čitavog procesa. 

Pored toga, naši tehničari sa decenijskim znanjem u backend-u će učiniti da vaš web sajt uvek bude ažuriran, zaštićen i kontrolisan, kako bi funkcionisao 24/7 i uvek bio na raspolaganju kupcima.

Privucite Klijente i Kupce uz Besprekoran Dizajn i Funkcionalnost

Preplićemo kreativnost, inovativno razmišljanje i tehničku stručnost da bismo oblikovali jedinstveno prisustvo na mreži koje ostavlja utisak. Naši web sajtovi su dizajnirani tako da odišu individualnošću, istovremeno obezbeđujući odlično korisničko iskustvo, munjevito vreme učitavanja i potpuno prilagodljive izglede koji se bez napora prilagođavaju različitim uređajima. 

Isporučujemo strateška rešenja za web dizajn koja se fokusiraju na podsticanje konverzija i rast vašeg poslovanja. Od poziva na akciju do intuitivnih obrazaca navigacije, svaki aspekt vašeg sajta je pažljivo planiran da privuče, angažuje i na kraju konvertuje vaše posetioce.

Profesionalan Web Dizajn i Izrada Sajtova

Fokusiramo se na kreiranje dizajna koji je usmeren na korisnika, unošenjem intuitivne navigacije i inkorporiranjem najsavremenijih tehnologija kako bismo obezbedili najbolje korisničko iskustvo. 

Dajemo prioritet vašim poslovnim ciljevima, stvarajući digitalna rešenja koja deluju kao moćni alati za rast i angažovanje. Od estetski prijatnog dizajna do responzivnih izgleda do robusne pozadinske arhitekture, profesionalan web dizajn i izrada sajtova osiguravaju da će vaš web sajt da se istakne i prikaže brend kao lidera u industriji.

Izrada WordPress Sajta (Najpopularnija Platforma)

WordPress je najpopularnija platforma za kreiranje sajtova, sa interfejsom prilagođenim korisniku.

Kreiranje WordPress sajta otvara vrata širokom spektru tema i dodataka, omogućavajući prilagođavanje koje je savršeno u skladu sa imidžom vašeg brenda i poslovnim zahtevima. Bilo da se radi o zanimljivom blogu, e-shopu ili korporativnom portfoliju, WordPress služi kao svestrana osnova koja može da zadovolji praktično bilo koji žanr sajta. 

Pored toga, poznat je po svojim jakim SEO mogućnostima i mobilnoj optimizaciji, atributima koji su ključni za dosezanje veće publike i postizanje višeg ranga na pretraživačima. Dok konstruišemo vaš WordPress sajt, koristimo ove funkcije kako bismo osigurali da vaša platforma pruža i estetsku privlačnost i funkcionalne performanse – jasno digitalno prisustvo koje efikasno komunicira priču o vašem brendu.

Profesionalne Usluge Izrade Web Sajtova za Vaš Biznis

Unapredite svoje online prisustvo uz naše profesionalne usluge kreiranja web sajtova koje će se autentično prilagoditi vašem biznisu!

Izrada Web Sajta za Firmu

Izrazite suštinu svog poslovanja pomoću web sajta koji će dosledno predstavljati vaš brend. U svakom elemntu sajta, biće izraženi vaša kultura poslovanja i ciljevi na kojima gradite uspeh.

Izrada Onilne Prodavnice (E-commerce)

Izrađujemo internet online prodavnice koje rade brzo i pouzdanu, izgledaju atraktivno, štede vreme i donose profit. E-commerce rešenja prilagođavaju se vašim jedinstvenim zahtevima.

Izrada Web Portala

Integrišemo moćne funkcije i interaktivne interfejse kako bismo osigurali da vaš web portal postane lak za navigaciju, a sistemski apsolutno potkovan, kako bi se omogućilo najbolje iskustvo za čitaoce.

Dodatna Funkcionalnost za Vaš Web Sajt

Istražite mnoštvo dodatnih funkcija prilagođenih da poboljšaju svaki aspekt vašeg sajta:

Prilagodljiv dizajn: Iskoristite prednosti dizajna koji se neprimetno prilagođava bilo kom uređaju, obezbeđujući optimalno iskustvo gledanja i interakcije za sve vaše korisnike.

Kontakt forma: Omogućite svojim posetiocima da lako dođu do vas pomoću jednostavne kontakt forme.

Direktan poziv: Uključite funkciju direktnog poziva, omogućavajući mobilnim korisnicima da se povežu sa vama jednim dodirom

Google mape: Poboljšajte svoj lokalni SEO i pomozite klijentima da pronađu vašu fizičku lokaciju pomoću integrisanih Google mapa

Galerija: Prikažite svoje slike u istaknutoj galeriji koja povećava angažovanje korisnika.

Integracija društvenih mreža: Proširite svoj društveni doseg integracijom različitih platformi društvenih medija direktno na svoj web sajt.

Domen i hosting: Uživajte u bezbrižnom i bezbednom web prostoru sa registracijom domena i uslugama hostovanja koje zadovoljavaju vaše potrebe.

Bezbednost sajta: Pouzdane bezbednosne funkcije web sajta štite vaše i korisničke podatke.

SSL sertifikat: Povećajte kredibilitet vašeg sajta i SEO rangiranje pomoću SSL sertifikata, dajući posetiocima poverenje u bezbednost vašeg sajta.

Brzina sajta: Sajt koji se brzo učitava i koji minimizira stope posete samo jedne stranice i maksimalno povećava angažovanje korisnika.

Analitika: Pravovremena analiza utiče na marketinške korake, a integrisana analitika je ključna za donošenje odluka.

Google Ads: Iskoristite moć Google Ads-a, usmeravajući ciljani saobraćaj na svoj sajt kako biste povećali prihod.

Online rezervacije: Omogućite korisnicima da lako rezervišu sastanke ili usluge pomoću sistema onlajn rezervacija koji je jednostavan za korišćenje.

Višejezičnost: Pobrinite se za globalnu publiku pomoću višejezične funkcije, razbijajući jezičke barijere i poboljšavajući pristupačnost vašeg sajta.

Blog: Uključite svoju publiku u brend dijalog i uspostavite autoritet u svojoj industriji pomoću dobro integrisanog bloga.

CMS sistem: Kontrolišite i efikasno upravljajte sadržajem vašeg sajta pomoću sistema za upravljanje sadržajem koji je prilagođen vašim potrebama.

SEO optimizacija: Poboljšajte

Naš proces

Upoznajte sa sa našim procesom koji otvara vrata uspeha!

Konsultacije i Definisanje Ciljeva

Ovaj ključni prvi korak uključuje razumevanje potreba vašeg poslovanja, definisanje vaše vizije i dostižnih ciljeva. Naš tim blisko sarađuje sa vama, negujući otvorenu komunikaciju.

Planiranje i Strategija

Ulazimo u strateško planiranje koje je u skladu sa vašim ciljevima. Kreirajući detaljnu mapu puta, postavljamo strategiju za svaku fazu, od početnog koncepta dizajna do konačne implementacije.

Dizajn i Vizuelni Identitet

Kombinujući funkcionalnost i estetiku, naš tim stvara dizajn koji odražava vaš jedinstveni vizuelni identitet. Svaki element dizajna je pažljivo odabran, podstičući intuitivno korisničko iskustvo koje rezonuje sa vašim brendom.

Razvoj i Programiranje

Naši vešti programeri oživljavaju dizajn, integrišući robusna i skalabilna rešenja uz pridržavanje najboljih praksi programiranja.

SEO Optimizacija

Od sadržaja bogatog ključnim rečima do optimizovanih slika, svaki aspekt vašeg sajta je fino podešen za bolju vidljivost na pretraživačima.

Testiranje i Osiguranje Kvaliteta

Pre nego što vaš sajt postane aktivan, sprovodimo testiranje, proveravamo funkcionalnost, kompatibilnost i performanse svake funkcije. Naša faza osiguranja kvaliteta osigurava da sajt radi bez grešaka.

Puštanje u Rad

Po završetku testiranja i provere kvaliteta, pokrećemo web sajt, čineći ga pristupačnim vašoj publici širom sveta.

Održavanje i Podrška

Od rutinskih ažuriranja do rešavanja tehničkih problema, radimo iza kulisa da bi sajt nesmetano funkcionisao.

Cena Izrade Web Sajta

Cena izrade web sajta može varirati u zavisnosti od njegove složenosti, karakteristika i uključene estetike dizajna. Faktori kao što su domen i usluga hostinga, izbor platforme za pravljenje sajta, elementi dizajna, funkcionalnost, SEO usluge i tekuće održavanje doprinose konačnoj ceni.

Ulaganje u web sajt je dugoročna poslovna investicija koja doprinosi poboljšanju vidljivosti brenda, dosezanju šire publike i na kraju, podstiče rast prihoda.

Ostale usluge digitalnog marketinga

Svaka faza našeg procesa podrazumeva sveobuhvatnu analizu, optimizaciju, kreiranje sadržaja i kontinuirano praćenje – u cilju vašeg uspeha na mreži.

drustvene-mreze

Vođenje društvenih mreža

Za nastup u digitalnom svetu koji donosi rezultate.

Oglašavanje na društvenim mrežima

Za brze konverzije i angažovanje publike.

Google Ads

Istaknite se na Google-u i ostvarujte kontinuirane prodaje.

SEO optimizacija

Za visoko rangiranje i organski saobraćaj na web sajtu.

Često Postavljena Pitanja

Ukoliko imate ideju za izradu web sajta, najbolje je da nas direktno kontaktirate kako bismo vam dali adekvatnu ponudu i odredili cenu.

Za izradu osnovnog web sajta može biti potrebno nekoliko nedelja, dok za složenije sajtove može biti potrebno nekoliko meseci. Jasan kanal komunikacije sa našim timom za web razvoj će obezbediti efikasan napredak i pomoći u uspostavljanju vremenskog okvira.

Izrada sajta obuhvata nekoliko faza, uključujući konsultacije i definisanje ciljeva, planiranje i strategiju, dizajn i vizuelni identitet, razvoj i programiranje, SEO optimizaciju, testiranje i osiguranje kvaliteta, puštanje u rad, i na kraju, održavanje i podršku nakon pokretanja sajta.

Naši programeri koriste kombinaciju programskih jezika, okvira i alata, kao što su: HTML, CSS, JavaScript, PHP, Python, Angular.js, React, WordPress i mnogi drugi, na osnovu zahteva projekta.

Da, nudimo usluge SEO optimizacije za poboljšanje vidljivosti vašeg sajta i performansi pretraživača. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na: sadržaj bogat ključnim rečima, optimizovane slike i dobro strukturiran sajt koji se pridržava najboljih SEO praksi.

Apsolutno! Ovo uključuje redovna ažuriranja, rešavanje tehničkih problema i osiguravanje da web sajt ostane na vrhunskom nivou.

Obezbeđivanje prvog mesta na Google-u uključuje pažljivo izvedenu, sveobuhvatnu strategiju SEO. Počnimo sa sajtom koji nudi odlično korisničko iskustvo, a zatim kreirajtmo visokokvalitetan, jedinstven sadržaj zasnovan na istraživanju ključnih reči.

Čvrsta strategija povratnih veza zajedno sa optimizovanom tehničkom strukturom je podjednako važna.

Zapamtite, potrebna je upornost i kontinuirani napor da se obezbedi i zadrži prvo mesto na Google-u.