ADNEA

Grafički i web-design

 

Dizajn često ume da bude presudan. Kada je nešto lepo i skladno, lakše i brže će privući oko kupca. Kada kupac vidi da ste se vi potrudili, drugačije reaguju.

 

LOGO

Mala sličica na koju svi treba da pomisle kada pomisle na vašu firmu. Vaš logo nije smao nešto što ćete štampati na vizit kartama, vaš logo je vaš vizuelni identitet. On treba da bude dugi niz godina nosilac vašeg brenda.

On treba da predstavlja sve što ste vi, sve vaše vrednosti, nade, težnje.

On treba da predstavi 1000 priča kroz jednu sličicu.

E pa kada je tako, neka bude najbolja moguća!

 

VIZUALI ZA DRUŠTVENE MREŽE –  INSTAGRAM FEED, STORY I HIGHLIGHTS IKONICE

Ako je vreme da vaše društvene mreže obučete u novo svetlucavo odelo – to je našim dizajnerima posebna specijalnost.

Razrada feed-a ili zida na biznis Instagram profilu, kreiranje ikonica za highlights kategoriju, naslovnih i profilnih slika – sve što vam treba mi možemo napraviti.

Možemo mi praviti vizuale za sve objave, a možemo ih napraviti i vas obučiti da to dalje radite sami. Sada više nema izgovora za ružan Instagram ili Facebook profil.

Zvuči fantastično, zar ne?

 

VIZIT KARTE

Kako mi volimo miris sveže odštampane vizit karte.

Vizit karta je možda prevaziđena kategorija, ali ne treba je podcenjivati. Ona je uvek pri ruci i tu da pomogne da izgledate profesionalnije na poslovnim sastancima i da vas saradnici lakše zapamte.

 

Ostale usluge koje nudimo su izrada:

  • FLAJERA
  • KATALOGA
  • KORICA KNJIGA
  • MOCK-UP-a
  • i dr

Ako je vreme da vaša firma dobije novi vizuelni identitet, ili korporativnu prezentaciju u vidu kataloga, flajera, prospekta, ili vam je potreban materijal koji ćete deliti / promovisati kroz društvene mreže, pišite nam ili nas pozovite, naši dizajneri su uvek spremni za nove izazove.

ŽELITE DA ZAPOČNEMO SARADNJU?


KONTAKTIRAJTE NAS